Een website laten maken die scoort

Een website die niet alleen mooi oogt, maar ook goed scoort in Google is van onschatbare waarde voor elke onderneming. Het is immers het visitekaartje van je bedrijf en kan zorgen voor een stroom aan nieuwe klanten. Een goede vindbaarheid in zoekmachines is daarom essentieel voor het succes van je online aanwezigheid. Investeer daarom in een aantrekkelijke en functionele website en zie je bedrijf groeien! website laten maken nijmegen

Domineer op het web

Bij ons heb je voor ieder budget een website. En nee, wij maken geen gebruik van templates. bij ons is elk bedrijf uniek, dus ook de website. We maken alles op maat, volledig naar wens van 
A-tot-Z. Hiervoor bieden we de meest betaalbare oplossingen zodat jij met een goed gevoel kan bouwen aan je merk!

In het dagelijks leven spelen snelheid en efficiëntie een enorm belangrijke rol. Zo ook bij websites. Een snelle website is namelijk essentieel. Ook dit regelen wij voor je! Want onze websites zien er niet alleen top uit, ze gaan ook als een Formule 1 auto! Daarnaast is gevonden worden in de jungle van het internet ontzettend belangrijk. Wij kunnen je hierbij helpen! We houden de ontwikkelingen rondom de zoekmachines goed in de gaten zodat je website 100% Google-proof is.

website laten maken nijmegen

Klaar om online te groeien?

Een goede website of webshop laat jouw bedrijf groeien. Wij kunnen je daarmee helpen. We kijken naar jouw doelen en vertalen deze doelen naar een passend ontwerp van jouw gebruiksvriendelijke en converterende website.

Onze succesverhalen

Isolatie Collectief Nederland

We hebben voor Isolatie Collectief Nederland een geheel nieuwe website gerealiseerd. Daarnaast is de website volledig SEO geoptimaliseerd waardoor het bedrijf nu scoort in Google!

Mediaseven

Voor Mediaseven hebben we een compleet nieuwe website mogen realiseren. Met de donkere tinten en de prachtige bedrijfsvideo op de homepage maakt de website meteen indruk.

Perfect voor ieder apparaat

Wij optimaliseren het ontwerp van onze websites voor ieder elektronisch apparaat. Of bezoekers nu een computer, tablet of telefoon gebruiken, jouw website ziet er altijd perfect uit.

website laten maken nijmegen
website laten maken nijmegen
website laten maken nijmegen
website laten maken nijmegen

website laten maken in nijmegen

website laten maken in nijmegen

website laten maken nijmegen

website laten maken nijmegen

De route naar het succes

website laten maken Nijmegen

01. Kennismaking

Onze samenwerking begint met een goed kennismakingsgesprek. We maken dan kennis met jouw bedrijf en bespreken jouw ideeën, wensen, en vewachtingen.

02. Offerte

Nadat we al je wensen hebben besproken maken we een nauwkeurige offerte. Wanneer je akkoord gaat met deze offerte gaan we direct voor je aan de slag!

03. Ontwerp

In de ontwerpfase maken we een design van de website geheel afgestemd op jouw wensen.

04. Feedback

Wanneer het design gemaakt is ontvangen we graag feedback van jou zodat we de puntjes op de i kunnen zetten.

05. Lancering & onderhoud

Als alles helemaal naar wens is, dan is je website klaar voor lancering! Ook na de lancering van jouw website kunnen we ‘m blijven onderhouden.

webdesign in nijmegen

website laten maken in nijmegen

website laten maken regio nijmegen

Antwoord op al je vragen

Iedere website is uniek. Daarom kunnen wij pas na het bespreken van jouw wensen en ideeën in het kennismakingsgesprek een concrete prijs opstellen. Wij bespreken alle kosten uitgebreid voordat we aan de website beginnen en wijken niet van ons budget af zonder dit uitgebreid met je te overleggen.

Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld het optijd aanleveren van teksten en afbeeldingen. De ervaring leert dat een gemiddelde website tussen de 4-8 weken wordt opgeleverd.

Wij werken met WordPress en Elementor. Beide programma’s zijn gebruiksvriendelijk en bieden een groot scala aan mogelijkheden.

Tijdens je project heb je altijd een vast contactpersoon. Deze houdt je dagelijks op de hoogte over de gang van zaken met betrekking tot je website of webshop.

Na de lancering moet je website nog wekelijks bijgehouden worden door verschillende plugins en thema’s up-to-date te houden. Ook dit kunnen we voor je uit handen nemen zodat jij je volledig kan richten op de groei van je bedrijf!

website laten maken regio van nijmegen

Jouw online zichtbaarheid boosten?

Bakkie doen? Thee? Pilsje? Wijntje?

Faq