Website laten maken Nijmegen.

Website laten maken in Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Build with Blocks is gespecialiseerd in het maken van custom WordPress websites. We knallen niet alleen met te gekke websites, maar zorgen er ook voor dat jouw site opvalt in Google. Dat betekent meer klanten en leads, zodat je bedrijf écht kan groeien. Benieuwd naar onze eerdere kunstwerkjes? Check onze vorige projecten! SEO specialist Nijmegen

webdevelopment nijmegen

webdevelopment nijmegen

Een website in 5 stappen.

1. Inventarisatie

De reis begint met een grondige inventarisatie. We willen jouw bedrijf echt begrijpen, en dat betekent dat we naar je doelen, doelgroep en wensen luisteren. Dit is het fundament waarop we bouwen voor het laten maken van een website in Nijmegen.

2. Ontwerpfase

Zodra we een helder beeld hebben van jouw behoeften, storten we ons in de ontwerpfase. Hier laten we onze creativiteit de vrije loop en creëren we het visuele aspect van de website. Dit omvat de lay-out, kleuren, typografie en alle andere elementen die de uitstraling bepalen.

3. Bouwfase

Na goedkeuring van het ontwerp, gaan we aan de slag met de daadwerkelijke bouw van de website. We zetten de code om in een functionerende site, waarbij we WordPress als ons canvas gebruiken. Hier komen alle visuele en functionele elementen samen, wat essentieel is voor het laten maken van websites in Nijmegen.

4. Testfase

Voordat we de champagnekurken laten knallen, nemen we de tijd om alles grondig te testen. We controleren of de website goed werkt op verschillende apparaten en browsers, en we zoeken naar eventuele bugs die de aandacht nodig hebben.

5. Lancering 🚀

Zodra de website foutloos is en voldoet aan jouw verwachtingen, is het tijd om de website te lanceren en deze voor het grote publiek toegankelijk te maken. We zorgen voor een soepele overgang en ondersteunen je bij de lancering, zodat je website klaar is om te schitteren. 

Met deze vijf stappen zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan de technische eisen en de behoeften van jouw doelgroep. Zo helpen we je bij het realiseren van een online aanwezigheid die indruk maakt.

Ready om jouw project te starten?

website laten maken in de regio nijmegen

website laten maken nijmegen

Website laten maken nijmegen

Webdevelopment nijmegen

De web- en SEO specialist in Nijmegen.

Naast het leveren van hoogwaardige websites is Build with Blocks ook dé SEO specialist in de regio Nijmegen.

Onze expertise in zoekmachineoptimalisatie (SEO) betekent dat we niet alleen prachtige websites bouwen, maar ook zorgen dat deze goed presteren in Google. We begrijpen dat een website pas echt waarde heeft als deze wordt gevonden door potentiële klanten. Daarom implementeren we de nieuwste SEO-strategieën en best practices om ervoor te zorgen dat je website hoog scoort in de zoekresultaten.

Met Build with Blocks als je partner in webdesign en SEO in Nijmegen, ben je verzekerd van een professionele benadering, deskundige begeleiding en resultaatgerichte oplossingen. We zijn trots om de web- en SEO-specialist te zijn die bedrijven in Nijmegen kunnen vertrouwen voor het bouwen van hun online aanwezigheid en het vergroten van hun zichtbaarheid op het internet.

website laten maken regio nijmegen

Bekijk onze eerdere cases.

Webdevelopment | SEO | SEA

Isolatie Collectief Nederland

Isolatie Collectief Nederland

website laten maken in nijmegen

Webdevelopment | SEO

Mediaseven

Webdevelopment | SEO

Vermeulen daktechniek

SEO specialist nijmegen

Webdevelopment | SEO

De Marketing Menukaart

Berry Lentjes
Berry Lentjes
2023-09-21
Goede en snelle communicatie met Build With Blocks waardoor aanpassingen snel doorgevoerd worden. Zeer tevreden over onze site en voor een volgende build komen we zeker terug 👍🏻
Stijn Vermeulen
Stijn Vermeulen
2023-09-18
Zeer tevreden over het resultaat. Er wordt goed meegedacht en samen tot een plan gekomen. Top werk!
Willem Schrader
Willem Schrader
2023-09-11
Ik kan het iedereen aanraden om zijn/haar website door Tim te laten bouwen. De communicatie is duidelijk en hij bouwt geweldige websites.
TS Marketing Club
TS Marketing Club
2023-09-11
Ze maken prachtige websites en zijn erg duidelijk in de communicatie. Zowel de technische als grafische aspecten zijn op en top en wij zijn dan ook erg tevreden!!
Tieme van Eck
Tieme van Eck
2023-06-11
Mooie website gebouwd voor een hele redelijke prijs, gigantische aanrader
Tim van Duin
Tim van Duin
2023-06-11
Wilt u een website? Het eerste bedrijf die ik zou bellen !
Gauthier Klaassen
Gauthier Klaassen
2023-04-19
Mooie en goede website gebouwd. Ook zeer snel als we iets willen aanpassen. Zeker een aanrader!
Dennis Gesthuizen
Dennis Gesthuizen
2022-12-06
Top service en een strakke website opgeleverd voor mijn bedrijf! Erg blij mee!
Scroll naar boven

info@buildwithblocks.nl

+31 6 48681129

Zalmstraat 4a, Millingen a/d Rijn (Nijmegen)