website laten maken Nijmegen

Website laten maken in Malden

Website laten maken in Malden? We richten hem in zoals jij dit wilt en maken hem – waar gewenst – eenvoudig zelf aanpasbaar door middel van WordPress. Met een responsive design (dus geschikt voor tablet en telefoon), zorgen we ervoor dat jouw website een digitale visitekaart is. 100% tevredenheidsgarantie, snel resultaat en natuurlijk betaalbaar!

Website laten maken Malden

Domineer op het web.

Bij ons heb je voor ieder budget een website. En nee, wij maken geen gebruik van templates. bij ons is elk bedrijf uniek, dus ook de website. We maken alles op maat, volledig naar wens van 
A-tot-Z. Hiervoor bieden we de meest betaalbare oplossingen zodat jij met een goed gevoel kan bouwen aan je merk!

In het dagelijks leven spelen snelheid en efficiëntie een enorm belangrijke rol. Zo ook bij websites. Een snelle website is namelijk essentieel. Ook dit regelen wij voor je! Onze websites zien er niet alleen top uit, ze gaan ook als een Formule 1 auto! Daarnaast is gevonden worden in de jungle van het internet ontzettend belangrijk. Wij kunnen je hierbij helpen! We houden de ontwikkelingen rondom de zoekmachines goed in de gaten zodat je website 100% Google-proof is.

website laten maken Nijmegen
website laten maken Nijmegen

Klaar om online te groeien?

Een goede website laat jouw bedrijf groeien. Wij kunnen je daarmee helpen. We kijken naar jouw doelen en vertalen deze doelen naar een passend ontwerp van jouw gebruiksvriendelijke en converterende website.

Wij werken met WordPress & Elementor.

website laten maken Nijmegen

Beide software programma’s zijn betrouwbaar en bieden een enorm scala aan mogelijkheden voor jouw website. Of je nu een strakke start-up website nodig hebt of de concurrentie omver wilt blazen met een interactieve, animerende website. Wij bouwen het met WordPress & Elementor.

Perfect voor ieder apparaat.

Wij optimaliseren het ontwerp van onze websites voor ieder elektronisch apparaat. Of bezoekers nu een computer, tablet of telefoon gebruiken, jouw website ziet er altijd perfect uit.

website laten maken nijmegen
website laten maken nijmegen
website laten maken nijmegen

De route naar het succes.

website laten maken Nijmegen

01. Kennismaking

Onze samenwerking begint met een goed kennismakingsgesprek. We maken kennis met jouw bedrijf en bespreken jouw ideeën, wensen, en vewachtingen.

02. Offerte

Nadat we al je wensen hebben besproken maken we een nauwkeurige offerte. Wanneer je akkoord gaat met deze offerte gaan we direct voor je aan de slag!

03. Ontwerp

In de ontwerpfase maken we een design van de website geheel afgestemd op jouw wensen.

04. Feedback

Wanneer het design gemaakt is ontvangen we graag feedback van jou zodat we de puntjes op de i kunnen zetten.

05. Lancering & onderhoud

Wanneer alles helemaal naar wens is, is je website klaar voor lancering! Ook na de lancering van jouw website kunnen we je website blijven onderhouden.

Antwoord op al je vragen.

Iedere website is uniek. Daarom kunnen wij pas na het bespreken van jouw wensen en ideeën in het kennismakingsgesprek een concrete prijs opstellen. Wij bespreken alle kosten uitgebreid voordat we aan de website beginnen en wijken niet van ons budget af zonder dit uitgebreid met je te overleggen.

Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld het optijd aanleveren van teksten en afbeeldingen. De ervaring leert dat een gemiddelde website tussen de 4-8 weken wordt opgeleverd.

Wij werken met WordPress en Elementor. Beide programma’s zijn gebruiksvriendelijk en bieden een groot scala aan mogelijkheden.

Tijdens je project heb je altijd een vast contactpersoon. Deze houdt je dagelijks op de hoogte over de gang van zaken met betrekking tot je website of webshop.

Na de lancering moet je website nog wekelijks bijgehouden worden door verschillende plugins en thema’s up-to-date te houden. Ook dit kunnen we voor je uit handen nemen zodat jij je volledig kan richten op de groei van je bedrijf!

Website laten maken in Malden?

Wij helpen je graag verder met je project

Jouw online zichtbaarheid boosten?

Bakkie doen? Thee? Pilsje? Wijntje?

Faq