Webdesign & webdevelopment

Mediaseven B.V.

website laten maken mediaseven

Een nieuw, vlot webdesign met meer visualisatie en bewegingseffecten; Dat was de opdracht die we kregen van Mediaseven. De website moest een donker design krijgen met afbeeldingen die er direct uit sprongen. Met behulp van het beeldmateriaal dat we van Kevin Wetzels (Mediaseven) kregen, konden we de website een fris design geven.

''Bij Build with Blocks weten ze precies welke trends er spelen binnen de webdesign wereld, een absolute aanrader!''

Kevin Wetzels

Een visuele show bij binnenkomst

Direct bij het openen van de website van Mediaseven wordt je meegenomen in de wereld van de filmproductie. Met een filmpje op de achtergrond van een van de projecten van Mediaseven zie je hoe een draaidag eruit ziet. Hierdoor krijg je meteen een vertrouwd gevoel bij het bedrijf. 

Tijd voor actie!

De website is natuurlijk bedoeld voor potentiële klanten die interesse hebben om een bedrijfsvideo, productievideo, livestreaming etc. op te nemen. Je wordt als het ware geheel door de website geleid en uiteindelijk is het de bedoeling om contact op te nemen met Mediaseven. Op elke pagina staan zogenaamde ‘call to actions’ om interactie te hebben met het bedrijf.

Responsive webdesign

De website ziet er niet alleen smooth uit op je desktop, ook op je mobiele apparaat of tablet werkt de website zoals ‘ie zou moeten doen! Benieuwd naar het uiteindelijke resultaat? Klik dan maar snel op de knop hieronder.

Jouw online zichtbaarheid boosten?

Bakkie doen? Thee? Pilsje? Wijntje?

Faq