Webdesign, webdevelopment & SEO optimalisatie

Isolatie Collectief Nederland

Website laten maken isolatie collectief nederland

Een website maken die scoort, dat was de opdracht die we kregen van Isolatie Collectief Nederland. Als relatief nieuwkomer op de markt wilde Isolatie Collectief Nederland meer leads halen uit de website en minder afhankelijk zijn van derde partijen. We maakten in overleg met Raoul de Jong (eigenaar Isolatie Collectief Nederland) een plan om de online zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten. 

''De inspanning, flexibiliteit en oog voor details zorgen ervoor dat ik Build with Blocks bij iedereen zou aanbevelen.''

Raoul de Jong

Een splinternieuw webdesign

We gingen na goedkeuring van Raoul direct aan de slag met het designen en ontwikkelen van de website. Een aantal weken – en brainstormsessies – later stond er al een sterk design waarop verder gebouwd kon worden. Tijdens het proces kwamen er nog een aantal goede ideeën tot stand wat uiteindelijk leidde tot een geweldige website! 

SEO optimalisatie

Alle pagina’s op de website van Isolatie Collectief Nederland zijn volledig SEO geoptimaliseerd. Daarnaast is er een lokale SEO strategie toegepast. Zo zijn er verschillende pagina’s gemaakt die gericht zijn op steden in de omgeving van Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Benieuwd naar het resultaat van de website? 

Jouw online zichtbaarheid boosten?

Bakkie doen? Thee? Pilsje? Wijntje?

Faq