Wij zijn Build with Blocks: Wij boosten jouw online zichtbaarheid en tillen websites naar een hoger level.

We creëren beleving aan je website en zorgen ervoor dat de identiteit van je bedrijf naar voren komt.

Dit alles doen we samen. We zijn namelijk geen leverancier, maar we bouwen samen aan jouw merk! We dagen je uit, gaan het gesprek aan en inspireren elkaar. Zo brengen we jouw bedrijf tot ongekende hoogtes!

 

Webdesigners & online merkboosters

Tijd om jouw bedrijf te laten groeien?

Wij helpen je graag met je project!

Bel met Tim

06 48 68 11 29

Wij zijn niet alleen webdesigners. Wat als we je vertellen dat we je ook kunnen helpen met branding, huisstijl en SEO. Klinkt goed, toch?

We zetten jouw website online en zorgen ervoor dat deze ook gevonden wordt. Want een mooie, strakke en dynamische website is leuk, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat deze ook gevonden wordt door je doelgroep

Webdesign

Op zoek naar een website of webshop die straalt én zorgt voor conversies? Press the button!

SEO

Je website ziet er prachtig uit, maar je moet nog wel gevonden worden in de jungle van het internet. Wij helpen je!

BRANDING

Opvallen tussen al je concurrenten? Dat doet branding. En wij kunnen je daarbij helpen!

Huisstijl

Heeft je bedrijf een geheel nieuwe identiteit nodig? Van slogan tot logo, samen bouwen we aan jouw online- en offline visitekaartje

Onze klanten

We kunnen wel vertellen wat we allemaal doen, maar we kunnen het beter laten zien. We inspireren je door onze laatste projecten aan je te tonen. Zo kun jij je creatieve brein vast laten kraken.

Kom je er zelf niet helemaal uit? No worries, wij helpen je graag! Het enige wat je daarvoor moet doen is even op onderstaande knop klikken.

Wist je dat?

Veelgestelde vragen

Kom je er niet uit of heb je een vraag? Wij hebben alvast de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Nog geen antwoord gekregen op je vraag? Neem dan contact met ons op!

Iedere website is uniek. Daarom kunnen wij pas na het bespreken van jouw wensen en ideeën in het kennismakingsgesprek een concrete prijs opstellen. Wij bespreken alle kosten uitgebreid voordat we aan de website beginnen en wijken niet van ons budget af zonder dit uitgebreid met je te overleggen.

Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld het optijd aanleveren van teksten en afbeeldingen. De ervaring leert dat een gemiddelde website tussen de 4-8 weken wordt opgeleverd.

Tijdens je project heb je altijd een vast contactpersoon. Deze houdt je dagelijks op de hoogte over de gang van zaken met betrekking tot je website of webshop.

Na de lancering moet je website nog wekelijks bijgehouden worden door verschillende plugins en thema’s up-to-date te houden. Ook dit kunnen we voor je uit handen nemen zodat jij je volledig kan richten op de groei van je bedrijf!

Bakkie doen? Thee? Pilsje? Wijntje?

Faq