webdesign

Webdesign Nijmegen

Jouw website op maat gemaakt.

Je wilt een betaalbare website op maat laten maken, maar schrikt van de prijzen die webdesign-bureaus tegenwoordig vragen. Wij kennen het verhaal. Bij Build with Blocks houden we de kosten laag, ideaal voor startende ondernemers!

We zorgen direct voor een-op-een contact, zodat al jouw wensen daadwerkelijk vervuld worden. Daarnaast passen we bij elke klant maatwerk toe, dit zodat jouw website ook echt van jou is, het is immers je online visitekaartje. 

Waarom je voor ons moet kiezen.

Een op een contact.

De communicatie verloopt via korte lijntjes. We houden je dagelijks op de hoogte over de gang van zaken en betrekken je nauw bij je project. Het is immers jouw visitekaartje.

Snelle levering.

Nadat we al je wensen hebben besproken, gaan we direct voor je aan de slag om je website zo snel mogelijk te lanceren!

Beste prijs.

Naast dat goed klantcontact bij ons hoog in het vaandel staat, willen we ook de scherpste prijs aanbieden.

De route naar het succes.

webdesign nijmegen

01. Kennismaking

Onze samenwerking begint met een goed kennismakingsgesprek. We maken kennis met jouw bedrijf en bespreken jouw ideeën, wensen, en vewachtingen.

02. Offerte

Nadat we al je wensen hebben besproken maken we een nauwkeurige offerte. Wanneer je akkoord gaat met deze offerte gaan we direct voor je aan de slag!

03. Ontwerp

In de ontwerpfase maken we een design van de website geheel afgestemd op jouw wensen.

04. Feedback

Wanneer het design gemaakt is ontvangen we graag feedback van jou zodat we de puntjes op de i kunnen zetten.

05. Lancering & onderhoud

Wanneer alles helemaal naar wens is, is je website klaar voor lancering! Ook na de lancering van jouw website kunnen we je website blijven onderhouden.

Perfect voor ieder apparaat.

Wij optimaliseren het ontwerp van onze websites voor ieder elektronisch apparaat. Of bezoekers nu een computer, tablet of telefoon gebruiken, jouw website ziet er altijd perfect uit.

website laten maken nijmegen
website laten maken nijmegen
website laten maken nijmegen

Een portfolio waar we trots op zijn.

webdesign nijmegen

webdesignbureau nijmegen

Steigerhoutmeester

webdesignbureau nijmegen

Solar2led

website laten maken

Coach Nick

webdesignbureau nijmegen

Rob van Loon

Pakketten en prijzen.

Antwoord op al je vragen.

Iedere website is uniek. Daarom kunnen wij pas na het bespreken van jouw wensen en ideeën in het kennismakingsgesprek een concrete prijs opstellen. Wij bespreken alle kosten uitgebreid voordat we aan de website beginnen en wijken niet van ons budget af zonder dit uitgebreid met je te overleggen.

Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld het optijd aanleveren van teksten en afbeeldingen. De ervaring leert dat een gemiddelde website tussen de 4-8 weken wordt opgeleverd.

Wij werken met WordPress en Elementor. Beide programma’s zijn gebruiksvriendelijk en bieden een groot scala aan mogelijkheden.

Tijdens je project heb je altijd een vast contactpersoon. Deze houdt je dagelijks op de hoogte over de gang van zaken met betrekking tot je website of webshop.

Na de lancering moet je website nog wekelijks bijgehouden worden door verschillende plugins en thema’s up-to-date te houden. Ook dit kunnen we voor je uit handen nemen zodat jij je volledig kan richten op de groei van je bedrijf!

Wat zeg je ervan

Gaan we bouwen aan jouw online visitekaartje?

webdesign nijmegen

Build with Blocks

#Developer

#Developer

DESIGNER

Voeg je header hier toe

Kop 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Steigerhoutmeester

Steigerhoutmeester

Steigerhoutmeester

Jouw online zichtbaarheid boosten?

Bakkie doen? Thee? Pilsje? Wijntje?

Faq