FAQ

Antwoord op al je vragen?

Iedere website is uniek. Daarom kunnen wij pas na het bespreken van jouw wensen en ideeën in het kennismakingsgesprek een concrete prijs opstellen. Wij bespreken alle kosten uitgebreid voordat we aan de website beginnen en wijken niet van ons budget af zonder dit uitgebreid met je te overleggen.
Dat hangt van een aantal factoren af, bijvoorbeeld het optijd aanleveren van teksten en afbeeldingen. De ervaring leert dat een gemiddelde website tussen de 4-8 weken wordt opgeleverd.
Wij werken met WordPress en Elementor. Beide programma’s zijn gebruiksvriendelijk en bieden een groot scala aan mogelijkheden.

Tijdens je project heb je altijd een vast contactpersoon. Deze houdt je dagelijks op de hoogte over de gang van zaken met betrekking tot je website of webshop.

Na de lancering moet je website nog wekelijks bijgehouden worden door verschillende plugins en thema’s up-to-date te houden. Ook dit kunnen we voor je uit handen nemen zodat jij je volledig kan richten op de groei van je bedrijf!
FAQ

Let's work together!

FAQ

Ben jij er klaar voor om jouw website of webshop te laten maken? Laten we eens sparren over de mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien!

Jouw online zichtbaarheid boosten?

Bakkie doen? Thee? Pilsje? Wijntje?

Faq