Website laten maken.

Een visueel goed werkende website is essentieel omdat het de eerste indruk van bezoekers bepaalt, hun vertrouwen in de site en het merk vergroot en de gebruikerservaring optimaliseert. Dit leidt tot hogere conversiepercentages. Het visuele ontwerp is vaak de sleutel tot het vasthouden van de aandacht van bezoekers en het succesvol bereiken van de doelen van de site. Wij weten als geen ander hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken middels een krachtig webdesign!

webdevelopment

Build with Blocks - De Marketing Menukaart

Een website in 5 stappen.

Inventarisatie

We leren jou en je bedrijf graag kennen. We bespreken je wensen en behoeften. Wat zijn je doelstellingen? Waar moet je website aan voldoen? Wat vind je mooi? In deze fase vergaren we zoveel mogelijk informatie over je bedrijf.

Ontwerpfase

Nadat we je bedrijf hebben leren kennen gaan we een concept design maken van je nieuwe website. We optimaliseren het design en ontwerpen totdat jij tevreden bent.

Bouwfase

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het bouwen van de website. We zorgen dat alles goed functioneert en nemen je voortdurend mee tijdens dit proces.

Testfase

Na het bouwen van de website testen we ‘m op verschillende devices en browsers. We zorgen ervoor dat zowel de voorkant, als de achterkant perfect draait.

Lancering 🚀

Als alles perfect werkt en getest is, dan gaan we je website introduceren aan de rest van de wereld!

Ready om jouw project te starten?

webdevelopment

webdevelopment

Scroll naar boven

info@buildwithblocks.nl

+31 6 48681129

Zalmstraat 4a, Millingen a/d Rijn (Nijmegen)