Online marketing.

Online marketing is de sleutel tot het bereiken van je doelgroep in de digitale wereld van vandaag. Het stelt je in staat om je merk en boodschap effectief te verspreiden, klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien. Met online marketing kun je resultaten meten, campagnes optimaliseren en je concurrentie voorblijven. Of het nu gaat om SEA, social media ads, social media beheer, e-mailmarketing of copywriting, wij helpen je hierbij!

seo isolatie collectief nederland

SEA (zoekmachine adverteren).

Bij Build with Blocks bieden we een onmisbare service aan: Search Engine Advertising (SEA). Dit omvat diverse aspecten, waaronder standaard campagnes, retargeting, en display campagnes op platforms zoals Google, Bing en YouTube.

Met SEA willen we jouw bedrijf aanzienlijk zichtbaarder maken op zoekmachines en online platforms door middel van betaalde advertenties. Hierdoor vergroten we je online aanwezigheid, trekken we gerichte bezoekers naar je website en stimuleren we conversies. Het resultaat? Een boost voor je online zichtbaarheid.

Social media ads.

Wij leveren naast het ontwikkelen van websites ook een andere service: Het creëren van content op diverse sociale mediaplatforms, waaronder Facebook, TikTok, Instagram, LinkedIn en Pinterest. We zorgen voor boeiende en relevante berichten die naadloos aansluiten bij de identiteit van jouw bedrijf.

Daarnaast voeren we betaalde socialemediacampagnes uit, die specifiek zijn ontworpen om verschillende doelen te bereiken, zoals het vergroten van merkbekendheid en het bevorderen van de verkoop via advertenties.

Social media beheer.

Laat het los: doelloos posten heeft zijn tijd gehad! In de snel veranderende wereld van vandaag is sociale media van onschatbare waarde voor het succes van jouw bedrijf. We zien echter veel bedrijven zonder strategie en visueel aantrekkelijke content posten, waardoor ze het volle potentieel van sociale media niet benutten.

We begrijpen dat het beheren van meerdere sociale mediakanalen veeleisend en tijdrovend kan zijn, maar daar komen wij in beeld!

E-mailmarketing.

Bij Build with Blocks bieden we een krachtige service: e-mailmarketing. Hierbij gaat het om het doelgericht verzenden van commerciële e-mails naar je doelgroep.

E-mailmarketing wordt ingezet voor verschillende doelen, zoals het versterken van klantrelaties, het genereren van leads en het stimuleren van conversies. Het stelt bedrijven in staat om gepersonaliseerde berichten te versturen en de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste mensen te brengen.

Copywriting.

Copywriting is een veelzijdige dienst met uiteenlopende doelen. Onze ervaren copywriters zijn experts in het doeltreffend communiceren en overtuigen van jouw doelgroep.

In de eerste plaats bieden we de mogelijkheid om waardevolle informatie en expertise met je klanten te delen via boeiende artikelen en blogs. Onze copywriters zorgen ervoor dat de inhoud niet alleen informatief is, maar ook de nieuwsgierigheid van lezers prikkelt en hen aanspoort tot actie. Zo bouwen we jouw autoriteit in je branche op en vergroten we de betrokkenheid van jouw doelgroep.

Daarnaast is copywriting ook van cruciaal belang voor de SEO van jouw website. Onze copywriters zijn gespecialiseerd in het schrijven van geoptimaliseerde content die zoekmachines begrijpen. Door relevante zoekwoorden en strategische optimalisatie toe te passen, zorgen we ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt voor potentiële klanten. Dit resulteert in een hogere rangschikking in zoekresultaten en meer organisch verkeer naar jouw website.

Scroll naar boven

info@buildwithblocks.nl

+31 6 48681129

Zalmstraat 4a, Millingen a/d Rijn (Nijmegen)