Website laten maken?

Van design tot ontwikkeling.
Webdesign op maat

Wij bouwen jouw droomwebsite!

Een professionele website laten maken door Build with Blocks. Wij bouwen jouw website op maat! We richten hem in zoals jij dit wilt en maken hem – waar gewenst – eenvoudig zelf aanpasbaar door middel van WordPress. Met een responsive design (dus geschikt voor tablet en telefoon), zorgen we ervoor dat jouw website een digitale visitekaart is. 100% tevredenheidsgarantie, snel resultaat en natuurlijk betaalbaar!

Laat ons bouwen!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen om vragen te stellen of je ideeën met ons te delen. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Domineer op het web

Bij ons heb je voor ieder budget een website. En nee, wij maken geen gebruik van templates. bij ons is elk bedrijf uniek, dus ook de website. We maken alles op maat, volledig naar wens van 
A-tot-Z. Hiervoor bieden we de meest betaalbare oplossingen zodat jij met een goed gevoel kan bouwen aan je merk!

Snelle website laten maken

In het dagelijks leven spelen snelheid en efficiëntie een enorm belangrijke rol. Zo ook bij websites. Een snelle website is namelijk essentieel. Ook dit regelen wij voor je! Onze websites zien er niet alleen top uit, ze gaan ook als een Formule 1 auto!

Google vindbaarheid (SEO)

Gevonden worden in de jungle van het internet is ontzettend belangrijk. Wij kunnen je hierbij helpen! We houden de ontwikkelingen rondom de zoekmachines goed in de gaten zodat je website 100% Google-proof is.

Bouwpakketten

Bij ons heb je de keuze uit 3 pakketten. Heb je liever extra maatwerk? Ook dat is mogelijk! Via het contactformulier kun je al je wensen doorgeven.

One-block pakket

Perfect voor starters!

€159,-

€125,-

Building blocks-pakket

Ga je het groot aanpakken? Dat is ideaal met het building blocks-pakket!

€599,-

€499,-

Premium block-pakket

Heb je een nieuwe onderneming? Dan is dit pakket perfect voor jou!

€329,-

€275,-

Meer weten?

Neem contact op

Voor een vrijblijvend gesprek

+31 648681129
info@buildwithblocks.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Copyright 2022 | KvK: 85551945

Wij bouwen jouw website!